Reclamezuilen

Reclamezuil Golfbaan Brunssum

De klok met de reclamedrager staat op een zeer centrale plaats in de looprichting van de eerste afslag op de Golfbaan Brunssummerheide te Brunssum. De reclamedrager is dubbelzijdig inzetbaar en ook te zien vanaf het terras.

Lees meer Reserveren

Reclameklok Zwembad 'De Roerdomp' te Roermond

De 3-zijdige klok staat zeer centraal op het badmeestershuis midden tussen de baden en ligweiden.

Lees meer Reserveren

Infoborden Gemeente Roermond

De infoborden staan gepositioneerd op de centrale wegen in de gemeente Roermond. Daarnaast maakt de stad Roermond gebruik van de panelen om stadsevenementen aan te kondigen.

Lees meer Reserveren

Reclamezuil Wellness Center Dennenmarken Roermond

Adverteren op deze zuil heeft door de afmetingen en de exclusieve locatie een hoog consumentenbereik en trekt extra aandacht. Het groot aantal bezoekers van Dennenmarken kunnen uw mega-advertentie ook in de avonduren lezen, daar de advertentie dan geheel verlicht is. De zuil wordt gezien door gemiddeld 19.500 duizend passanten per week.

Lees meer Reserveren

Reclamezuil Handelsterrein Roermond

De billboards zijn van de drie zijdes goed zichtbaar en hebben door de afmetingen en de exclusieve locatie een hoog consumentenbereik. De zuil staat centraal naast de verbindingsweg richting centrum Roermond en voor het handelsterrein Spickerhoven.De Oranjelaan is een belangrijke doorgaande weg naar het centrum van Roermond.

Lees meer Reserveren

Reclamezuil Borussia Park stadion, Mönchengladbach

Een 's avonds verlicht moving Billboard, gelegen direct naast de Fanmobil en de Noordtribune. Het Borussia Park stadion, is het voetbalstadion van de duitse bundesligaclub Borussia Mönchengladbach. Het stadion heeft een capaciteit van 55.000 toeschouwers en is bijna elke wedstrijd geheel uitverkocht.

Lees meer Reserveren

Zeegers Advertisings B.V. verzorgt onder andere de lichtmastreclame, buitenreclame en reclame als reclamebureau in de steden: Weert, Roermond, Eindhoven, Maasbracht, Linne, Echt-Susteren, Sittard-Geleen, Born, Heerlen,Heeze, Leende, Nuth, Venlo, Tegelen, Simpelveld, Sint Anthonis, Stein, Venray, Veldhoven,Valkenswaard en Maastricht.