Duitsland

Peperbussen Heinsberg

Onze 18 peperbussen zijn gelokaliseerd op toplocaties in de regio Heinsberg en ideaal voor het informeren van uw duitse klanten in de regio.

Lees meer Reserveren

Bushuisjes Heinsberg

Wilt u een opvallende reclame met veel oogcontacten in de regio Heinsberg, dan is reclame in een bushuisje hier ideaal voor. Middels dit medium kunt u een zeer grote advertentie overbrengen op uw duitse klanten. De bushuisjes zijn gesitueerd in de hoofdstraten regio Heinsberg.

Lees meer Reserveren

Reclamezuil Borussia Park stadion, Mönchengladbach

Een verlicht moving billboard, dat is geplaatst op een zeer in het oog springende locatie, direct naast de fanmobil en de noordtribune. Het Borussia Park stadion, is het voetbalstadion van de duitse bundesligaclub Borussia Mönchengladbach. Het stadion heeft een capaciteit van 55.000 toeschouwers en is bijna elke wedstrijd geheel uitverkocht.

Lees meer Reserveren

Vervoersreclame Düsseldorf

De bussen en trams hebben een grote actieradius en daardoor veel oogcontacten, uw advertentie is dan ook letterlijk dag en nacht in beweging. Vervoersreclame is ook zeer geschikt voor tijdelijke acties.

Lees meer Reserveren

Zeegers Advertisings B.V. verzorgt onder andere de lichtmastreclame, buitenreclame en reclame als reclamebureau in de steden: Weert, Roermond, Eindhoven, Maasbracht, Linne, Echt-Susteren, Sittard-Geleen, Born, Heerlen,Heeze, Leende, Nuth, Venlo, Tegelen, Simpelveld, Sint Anthonis, Stein, Venray, Veldhoven,Valkenswaard en Maastricht.