Reclamezuilen Limburg
Reclamezuil Golfbaan Brunssum

Reclamezuil Golfbaan Brunssum


De klok met de reclamedrager staat op een zeer centrale plaats in de looprichting van de eerste afslag op de Golfbaan Brunssummerheide te Brunssum. De reclamedrager is dubbelzijdig inzetbaar en ook te zien vanaf het terras.


Meer info       Reserveren

Voor 2013 geheel volgeboekt, informeer naar 2014.Reclameklok Zwembad de Roerdomp Roermond

Reclameklok Zwembad 'De Roerdomp' te Roermond


De 3-zijdige klok staat zeer centraal op het badmeestershuis midden tussen de baden en ligweiden.
Meer info       ReserverenInfoborden Roermond

Infoborden Gemeente Roermond


De infoborden staan gepositioneerd op de centrale wegen in de gemeente Roermond. Daarnaast maakt de stad Roermond gebruik van de panelen om stadsevenementen aan te kondigen.


Meer info       ReserverenReclamezuil Wellness Center Dennenmarken Roermond

Reclamezuil Wellness Center Dennenmarken Roermond


Adverteren op deze zuil heeft door de afmetingen en de exclusieve locatie een hoog consumentenbereik en trekt extra aandacht. Het groot aantal bezoekers van Dennenmarken kunnen uw mega-advertentie ook in de avonduren lezen, daar de advertentie dan geheel verlicht is. De zuil wordt gezien door gemiddeld 19.500 duizend passanten per week .

Meer info       ReserverenReclamezuil Handelsterrein Spickerhoven Roermond

Reclamezuil Handelsterrein Roermond


De billboards zijn van de drie zijdes goed zichtbaar en hebben door de afmetingen en de exclusieve locatie een hoog consumentenbereik. De zuil staat centraal naast de verbindingsweg richting centrum Roermond en voor het handelsterrein Spickerhoven.De Oranjelaan is een belangrijke doorgaande weg naar het centrum van Roermond.

Meer info       Reserveren


Reclamezuil Borussia Park, DuitslandReclamezuil Borussia Park

Reclamezuil Borussia Park stadion, Mönchengladbach


Een 's avonds verlicht moving Billboard, gelegen direct naast de Fanmobil en de Noordtribune. Het Borussia Park stadion, is het voetbalstadion van de duitse bundesligaclub Borussia Mönchengladbach. Het stadion heeft een capaciteit van 55.000 toeschouwers en is bijna elke wedstrijd geheel uitverkocht.

Meer info       Reserveren